Pokec
+4
mysik
Arab
reney
Angela
8 posters
Strana 4 z 6
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pokec
nespamuj mato , ja mata250 nepoznam
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ale nie poznam a spamujem ja
a ako je to teda s tou nasou strankou??? a
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ale nie poznam a spamujem ja
a ako je to teda s tou nasou strankou??? a
mysik- Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 02. 04. 07
to mysik..nevim snad se sem obcas admin koukne
no v klane je asi 9 lidi z 1 vesnice tak se taky zname duverne(mislim tim l2) a podle me kdyz se sejde takova parta tak teprve ta hra zacina byt zajimava.....na forum zatim pisu jen ja CL a ostatni na to pekne seru....este ze ste tu vy
no v klane je asi 9 lidi z 1 vesnice tak se taky zname duverne(mislim tim l2) a podle me kdyz se sejde takova parta tak teprve ta hra zacina byt zajimava.....na forum zatim pisu jen ja CL a ostatni na to pekne seru....este ze ste tu vy
Angela- Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 30. 03. 07
To mas pravdu...uz vela krat sme pisal nech sem idu a kazdy na to dako kasle
Ved tu by sa dalo tolko veci naplanovat. vybavit a taak. Na to je forko.
Napriklad aj ked by chcel niekto nieco skladat a potreboval by matros, tak by sem napisal...jaaaj hroza
napriklad sa neda ani dohodnut na RB co ma dost mrzi...by som hned isiel...a priblizne takych lvlov ako som ja a Modroocka je dost...
Ved tu by sa dalo tolko veci naplanovat. vybavit a taak. Na to je forko.
Napriklad aj ked by chcel niekto nieco skladat a potreboval by matros, tak by sem napisal...jaaaj hroza
napriklad sa neda ani dohodnut na RB co ma dost mrzi...by som hned isiel...a priblizne takych lvlov ako som ja a Modroocka je dost...
jj mate pravdu, uz delsi dobu planuji o idealnim klanu....mam hafo napadu jak by to tam melo vypadat, ale to je zapotrebi lidi co toho nebudou zneuzivat, byli bychom suverenne nejlepsi klan
Arab- Poeet p?íspivku : 38
Registration date : 29. 03. 07
Nooooooo ak cete uskutocnit tieo vase plany najskor musite dokopat cely clan aby sa tu registrovali a az potom budeme moct planovat nalety na RB a budeme zbierat matros a aby som nezabudla budeme naj clan
reney- Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 28. 03. 07
Mno ja skusim neska ve skole donutit 4 spoluzaky ale nevim uz sem jim to taky rikal...a taky aby laky stanovil naky pravidla nebo to udelame za nej
Akurat dnes sme v skole rozmyslali, ze by bolo urobit pravidla klanu
ale tam je kamen urazu...dokopat klan k tomu aby sa cinil
Ved prave, ze aspon od nas by snaha bola, ale ostatny to ignoruju, klan ma byt na to aby sme si v nom pomahali a nie na to, aby sme mali nad hlavou daky znak(ktory aj tak ja nevidim )
Hmm len ako ich donutit
ale tam je kamen urazu...dokopat klan k tomu aby sa cinil
Ved prave, ze aspon od nas by snaha bola, ale ostatny to ignoruju, klan ma byt na to aby sme si v nom pomahali a nie na to, aby sme mali nad hlavou daky znak(ktory aj tak ja nevidim )
Hmm len ako ich donutit
STALE ICH BUZEROVAT A DOKOPAVAT K REGISTRACII ICH TO ZACNE SRAT A ZAREGISTRUJU SA
ALE AKO PRVY MUSI IST CL LAKY POTOM BY TO UZ MALO IST
HADAM..........
ALE AKO PRVY MUSI IST CL LAKY POTOM BY TO UZ MALO IST
HADAM..........
neska sem lakymu rikal at naky udela, ale on rikal ze sou a kdyz sem se zeptal kde.....neodepsal
tak kazdej nad nimi popremejslejte a nak je sesmolime..pak sem piste navrhy
s ti logem ja ho taky nevidim a ani u dalsich mnoha klanu sou pro me schovany
tak kazdej nad nimi popremejslejte a nak je sesmolime..pak sem piste navrhy
s ti logem ja ho taky nevidim a ani u dalsich mnoha klanu sou pro me schovany
uff konecne som spravil moju zakliatu 40lvl som ju tri dni nevedel dokoncit uz som gladiator...waw som stastny...
hmm laky by sa mal v prvom rade zaregistrovat na fore
no k tym pravidlam:
1. sme anti PK, alebo PK(nezda sa mi)?
2. v klane si treba pomahat tzn.: KOMUNIKOVAT!!! (ked niekto nieco potrebuje a vy to mate, tak mu to dajte a on vam pomoze inokedy)
3. kto ma na starosti klanove veci...funkcie clenov v klane(spoil, warsmith...)
hmm...zatial vsetko, mna este nieco napadne
P.S: dake klanove akcieeee
hmm laky by sa mal v prvom rade zaregistrovat na fore
no k tym pravidlam:
1. sme anti PK, alebo PK(nezda sa mi)?
2. v klane si treba pomahat tzn.: KOMUNIKOVAT!!! (ked niekto nieco potrebuje a vy to mate, tak mu to dajte a on vam pomoze inokedy)
3. kto ma na starosti klanove veci...funkcie clenov v klane(spoil, warsmith...)
hmm...zatial vsetko, mna este nieco napadne
P.S: dake klanove akcieeee
Jsem rozhodne anti PK, vsecny ty smejdy bych pobil , pak souhlasim s tou komunikaci, si musime pomahat jinak to muzem zabalit...mam dalsi napad, neni to zadna novinka, ale rade hracum to nedochazi...neprodavejte stare veci...je cela radu hracu na nizsich lvl ktere ty veci vyuziji a tak setrime prachy pro cely klan, je rozdil prodat (rozflakat) brncko+3 pod cenou, nez ho dat dal a vylepsit ho jeste dal. Jeste jedna vec..trochu silene ale mohly by se hodit prispevky
Ja stym vsetkym suhlasim az na to PK ja by som radesej bola PK
Bola by sranda ale pridam sa k vecsine sme predsa clan
A ete daco by som pridala k tym pravidlam kazdy tyzden sa bude davat do WH 200 000 podla moznosti inak sa na pomoc v klane mozeme vysrat.
Neviem kolko je tam teraz penazi ale ked som sa pozerala bolo tam 1 002 500 no neviem uz som sa nehrala 4 dni lebo maja milovana sestricka je tu zacapena NON STOP
No ale neva spet k tym pravidlam musime sa spojit a DOKOPAT ten nas extra clan k tomu aby sa zaregistrovali ale najskor musime vyvinut velky natlak na Lakyho Vzdy ked bude loadnuty musime ho buzerovat
DUFAM ZE SOM SA TAK NEROZKECALA
Bola by sranda ale pridam sa k vecsine sme predsa clan
A ete daco by som pridala k tym pravidlam kazdy tyzden sa bude davat do WH 200 000 podla moznosti inak sa na pomoc v klane mozeme vysrat.
Neviem kolko je tam teraz penazi ale ked som sa pozerala bolo tam 1 002 500 no neviem uz som sa nehrala 4 dni lebo maja milovana sestricka je tu zacapena NON STOP
No ale neva spet k tym pravidlam musime sa spojit a DOKOPAT ten nas extra clan k tomu aby sa zaregistrovali ale najskor musime vyvinut velky natlak na Lakyho Vzdy ked bude loadnuty musime ho buzerovat
DUFAM ZE SOM SA TAK NEROZKECALA
K tomu PK ja bych byl klan neutralni kdo chce at si zajde PKrit a kdo ne tak at zebiji PK
jeste bych k tomu dal ze by se urcila nejaka osoba ktera by si zaznamenavala kdo co dal do CWH a pak by urcity clen dotaval za to vybaveni...proto vsechny veci ktere se budou chtit dat do CWH tak pudou prez nej
PS: nedelam primacky na skolu
jeste bych k tomu dal ze by se urcila nejaka osoba ktera by si zaznamenavala kdo co dal do CWH a pak by urcity clen dotaval za to vybaveni...proto vsechny veci ktere se budou chtit dat do CWH tak pudou prez nej
PS: nedelam primacky na skolu
JJ mas pravdu s tym CWH.
A preco nerobys primacky??
A preco nerobys primacky??
aaaale tak berou me na prumer..teda snad protoze o tom ze me berou jeste mlcej potvory
ty prospevky jsem spis myslel odstupnovat podle lvl (treba podle prestupaku) protoze char na 60. lvl ma jiny prijem nez char ne 5.lvl , pak nevim jestli je nejstastnejsi aby si kazdy PKril podle sveho a jini zase ne. Pak by se mohlo stat, ze kdyz se mi dostanes pod ruku jako PK tak te proste sejmu . S tim hlidanim kdo co dal do CWH..to je neuhlidatelne, prot jsem uz driv rikal, ze to chce lidi co toho nebudou zneuzivat. Muj posledni klan skoncil jen proto ze nekdo totalne vybrakoval CWH . Jinak Jime cg s tou skolou, kam se hlasis?
Ja som to myslela tak ze ty ktory zarabaju ruchlo tak nech davaju 200 000
a ty mansi nech davaju podla svojich moznosti ale samozrejme ze nie po 1adena
A pokial ide o PK ked sa budem nudit pojdem PK ale az ked budem vacsi lvl..
A ty si aky lvl ze hned vravis ze ma sejmes
a ty mansi nech davaju podla svojich moznosti ale samozrejme ze nie po 1adena
A pokial ide o PK ked sa budem nudit pojdem PK ale az ked budem vacsi lvl..
A ty si aky lvl ze hned vravis ze ma sejmes
ja du na technicky lyceum na stavebni prumku
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
DNAS SOM BOLA PK A MALA SOM 1985 KARMI
MUSELI MA 4KRAT ZABIT HAHAHAHAHAHAHA A NIKTO STYM NEMOZE NIC ROBYT..
P.S:Mam taky pocit ze by som sa tu nemala s tymto chvalit..
DNAS SOM BOLA PK A MALA SOM 1985 KARMI
MUSELI MA 4KRAT ZABIT HAHAHAHAHAHAHA A NIKTO STYM NEMOZE NIC ROBYT..
P.S:Mam taky pocit ze by som sa tu nemala s tymto chvalit..
tolik karmy sem mel naposled na 20lvl kdyz sem vymlatil cely ROD koukej udelat naky lvly at tem antiPK natrhnem :DDD
hej decka mate stesti ze Marycka je hodna holka, ale az prijde Villon tak s vami zatoci
Noooo uz sa na toho kamarata mocinko teska
A angella aky si lvl?? ja som 44
A angella aky si lvl?? ja som 44
Zdravim
K tomu PK a AntiPK: PK sou svine, Antipk taky, ale PKcek je min, tak bych se dal k PK
Angela je myslim lvl 56
K tomu PK a AntiPK: PK sou svine, Antipk taky, ale PKcek je min, tak bych se dal k PK
Angela je myslim lvl 56
Cletra- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 14. 04. 07
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 4 z 6
Povolení tohoto fóra: